Starta en hemsida

Det finns många människor med ett brinnande intresse för olika hobbys. En del har hobbys att hjälpa andra och en del andra vill få ut pengar och underhållning på sin hobby. Det är ingen av delarna som är fel. Det är många personer som vill starta en hemsida dels för att tjäna pengar och dels för att de är kul att finnas på internet. De även kul att kunna tillföra information för andra människor.

Emil är en person som både vill tjäna pengar och upplysa besökare om snabblån. Han tycker att hela branschen får ta för mycket “skit” rent ut sagt. Han har studerat snabblåns branschen noga och kommit fram till vad som saknas och inte saknas. Han tycker att de är alldeles för mycket lull lull och för lite konkret information. Det skall vara enkelt att se vad ett lån kostar och hur mycket man kan låna. Emil kunde inte själv bygga en hemsida utan hörde av sig till oss för att bygga den. Han vill också ha en e-post adress på samma domän. Han började med att registrera domänen låna1000direkt.com. Emils tanke var att sajten skulle vara busenkel att se kostnaden för att låna 1000 direkt. Sagt och gjort, vi började att bygga sajten med fokus på enkelhet och att hemsidan skulle ladda snabbt. Vi satte igång en e-post adress med hans domännamn.

Första utkastet fick Emil efter bara två veckor. Det var en lista där man kunde se priset för ett snabblån på 1000 kr och lite förklaringar under. Emil ville dock utveckla listan mer och önskade att man kunde fylla i vissa villkor och belopp själv. En besökare kan också vilja se priset för att låna mer och mindre pengar tyckte Emil. Vi gjorde vår hemläxa och levererade nästa version efter 1 vecka. Det var mitt i prick tyckte Emil och vi själva också.

Det är säkert många av er som läser som är sugna på att beställa en hemsida av oss eller av någon annan. Det finns några bra saker att ha i åtanke om du går i tankarna. För att undvika missförstånd är det viktigt att beställning av en hemsida skall göra så utförligt som möjligt. Det gör att beställning går så snabbt och kostnadseffektivt som möjligt. Och kom ihåg, en hemsida behöver inte kosta multum. Emils projekt är en bra nybörjare start och kostar cirka 10 000 kr.

låna1000direkt printscreen